You are here
10 Djur som knarkar och dricker djur featured 

10 Djur som knarkar och dricker

2. Elefanter

elephant-sleeping-or-hung-over

En elefant glömmer aldrig, om de inte går på en rasande fyllofest. Medan det ofta framförda påståendet om att elefanter älskar att bli fulla på förjäst frukt bara är en myt, har våra tjockhudiga kompisar en vana att vandra in i byar där risöl bryggs, bli fulla på det, och sen gå på ett raseri som skulle få upptågen i Animal House att se ut som en söndagsskolklass. En incident ände med att sex elefanter blev elchockade. Det går värkligan hårt för sig på Babars familjefester.

elephant-looks-happy

Det här videoklippet påstås visa berusade elefanter ha kul. Även om vi inte kan verifiera detta påstående, ser du att elefanten i mitten måste vara påverkat av något.

1. Fruktflugor

fruit-fly3

Vi har alla druckit bort kärlekssorg någon gång i livet. Vi vill inte strö salt i såret, men du ska veta att människor inte är ensamma om detta. Andra arter har också observerats dricka bort sin sorg, nämligen den ödmjuka fruktflugan. Detta roliga faktum borde muntra upp dig när du kräks på din katt vid tre på morgonen.

I en studie på alkohol, lät forskare en grupp av fruktflugor få ligg med sina väninnor, medan en annan grupp inte fick något ligg. Då båda grupperna fick ett val mellan mat spetsad med alkohol och mer traditionell mat, föredrog den ensamma gruppen alkohol-specialen. Studien visade att flugor och människor bearbetar alkohol på liknande sätt, och också att forskarna var oschyssta.

fruit-fly

Berusade flugor är fortfarande kåta, men alkoholen sänker deras små hämningar, och gör att dom blir galna efter allt med et par vingar och en bak som surrar. Det inkluderar också andra hanar – tidigare heterosexuella flugor kommer att gå Oscar Wilde på sina kompisar om de är berusade nog. Så killar: om du och en vän någonsin dricker bort dina sorger, inte bli för berusade. Annars, kommer du att ha en besvärlig situation på morgonen, och bara fruktflugor att vända dig till.

Related posts

Leave a Comment